top of page
Rehabilitación de fachadas, cubiertas, patios, medianeras, interiores, refuerzos, instalaciones y más en Barcelona

Guia del Manteniment Integral d'EdificisL'Ajuntament de Barcelona i el Col·legi d'Administradores de Finques de Barcelona-Lleida han realitzat una guia pràctica que ofereix consells per resoldre dubtes en relació al manteniment eficient i a la eficiència energètica.Aquesta nova guia forma part de les actuacions municipals en l'àmbit d'estalvi i l'ús eficient dels recursos energètics, que constitueixen com a element clau per reduir el consum potenciar un desenvolupament més sostenible i, alhora, promoure el sector de la rehabilitació com una estratègia més en el procés de recuperació econòmica de la ciutat.

Descarrega-la aquí.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Etiquetas
No hay tags aún.
Siguenos
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon

CONTACTO

C. Mir Geribert, 8 baixos 08014 Barcelona

Tel: 93 425 16 22

Fax: 93 425 24 48

info@restauri.es

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

¡Tus datos se enviaron con éxito!

bottom of page