Rehabilitación de fachadas, cubiertas, patios, medianeras, interiores, refuerzos, instalaciones y más en Barcelona

AJUTS DEL NOU PLA ESTATAL DE L'HABITATGE 2018-2021

Si tot segueix segons el previst, el pla entrarà en vigència a partir de l’1 de gener de 2018, amb ajudes centrades especialment en joves menors de 35 anys i en persones majors de 65 anys o en risc.

-Ajuts de fins a 10.800 euros per persones de fins a 35 anys, dirigides a afrontar la compra d’un habitatge, amb un límit del 20% del valor de l’immoble.


-Increment de 600 a 900 euros del cost màxim dels lloguers que es podran beneficiar dels ajuts. Per accedir a aquest ajut, que serà d’un màxim de 2.400 euros anuals i d’un 40% del lloguer, les llars han de percebre una renda màxima de tres vegades l’Iprem (1.597,53 euros mensuals). L’ajuda serà per un màxim de dos anys, tres en el cas de menors de 35 anys, que podran percebre fins a un 50% del lloguer.


-En el cas de persones grans amb escassos recursos, que compten amb el límit del 50% com els joves, el pla preveu que els ajuts es puguin destinar també al pagament de despeses de manteniment, comunitat i subministraments per a propietaris.


-El pla permetrà també que l’Estat central i les autonomies assumeixin el pagament d’entre 150 i 400 euros de lloguer a persones desnonades o col·lectius vulnerables, amb una aportació del 80% del Ministeri i del 20% de les autonomies.


-Ajuts per rehabilitacions d’eficiència energètica en habitatges unifamiliars, amb un límit de 12.000 euros, i també ajuts per els pisos de forma individual, en aquest cas amb un límit de 8.000 euros per immoble.


-Els ajuts per a obres de millora d’accessibilitat també es podran aplicar a habitatges unifamiliars. S’incrementa del 50% al 75% el percentatge de l’obra assumit per l’Estat en el cas d’adaptacions d’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda o majors de 65 anys.


Fuente: Gremi Constructors
#rehabilitacio #comunidadpropietarios #contratación #edificios #restauración #obras #certificadosenergeticos #viivendaenergetica

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Etiquetas
No hay tags aún.
Siguenos
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon

CONTACTO

C. Mir Geribert, 8 baixos 08014 Barcelona

Tel: 93 425 16 22

Fax: 93 425 24 48

info@restauri.es

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

¡Tus datos se enviaron con éxito!